komigångblogg

Det är sjukt länge sen jag skrivit något här. helt enkelt för att jag antingen inte varit sugen när jag haft datorn i knät eller inte haft datorn i knät när jag varit skrivsugen.

Sommaren har gott och hösten kommit igång. Tacksam för en skön sommar. Mest i Sverige men lite utomlands också. Resan till Singapore är helt klart en av de bästa grejjerna 2013, hittills.

Signe har blivit väldigt mycket större på några månader. Det är magiskt att vara pappa.

jobbet är egentligen inte så nytt längre, men större delen av sommaren hade jag semester så hittills har jag haft ungefär lika mycket semester som jag jobbat sedan jag började 1 juni. Hur som helst känns det väldigt roligt. Några bitar kring min roll är lite oklart, och så kommer det säkert fortsätta vara. 31 maj slutar jag och då skall vi, jag och Lasse min chef, utverdera och fundera över fortsättningen. Det enda som är glasklart med jobbet är att det kommer innebära lite av varje. Jag tror att de talanger som Gud gett mig passar bra med det jobb jag nu har.

Under sommaren fick jag min uppsatts godkänd. Så nu har jag en kandidatexamen i husdjursvetenskap. Vad jag ska med den till? vet inte, men det känns bra att vara färdig.

Skulle tro att det inte dröjjer två månader till nästa blogg, men man vet ju aldrig.