lediga helger

Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att ha ett jobb där nästan alla helger är lediga. Idag till exempel: ledig! Vi gjorde en liten lista på saker att göra. långfrukost med ett Borgiavsnitt, friskis, städa, köpa barnvagn, handla mat och hänga med två polare. Missade att det är helgdag och därmed stängt i barnvagnsaffären, men det gör inget. Ledig nästa helg ockå!

Just friskis alltså. Det är inte tokroligt. Har varit där alldeles för lite, detta var andra gången på ett par månader. Med tre bröder som är lantbrukare och snickare är det liksom inte tal om att jag skall vara lika stark som dem, frågan är bara hur långt efter jag tänker ligga. Och så långt efter som jag är nu är inte okej. Helt färdig efter vikter i bänkpressen som de flesta högstadietjejjer skulle skratta åt. Tungt. Med ont i kroppen fick jag i alla fall en lite belöning på vägen hem, en snygg regnbåge som fick mig att tänka på ett roligt klipp med en galen man.

Detdär seminariet med Emanuel Karlsten jag skrev om igår går i repris i januari. Helt klart värt att gå på om man är det minst intresserad av kyrkor och sociala medier, eller om man åtminstone inser att man borde vara det! här