lite åsikter

Försökte komma på ett smart sätt att summera en månads uteblivet bloggande. En variant skulle vara att leverera lite enkla åskiter. Får nog bli så

Klas Johanssons blogg är läsvärd

Petter Stordalen var gårdagens behållning på slottet, plus bra samtal vid bordet.

Signe är förmodligen ett av världens sötaste barn. Och jag är nog en av världens mest partiska pappor

Rennäring och vindkraft är trots allt ett rätt intressant ämne för en uppsats.

En kyrkas löpande verksmahet skall rimligtvis bäras av dess löpande intäkter. Inget annat. Sparade pengar är bra att ha till särskilda satsning. Jag håller alltså inte med facket.

Drevet mot Omar Mustafa känns sunkigt, minst sagt. Om jag tillåter mig att gå på ”guilt by assisiation” så är han väldigt vettig, inte ovettig. Att döma av de få gånger vi mötts och gemensamma vänners komenterar om drevet så är det kort och gott sunkigt.

Gemensam Framtid har en massa att lära av Pingst, bland annat när det kommer till ledarträning. Tycker att Joel Halldorf brukar vara bättre än såhär. Det är klart att det finns delar att ta varning av också, det håller jag med om. Men tonen är märklig.

THS borde kanske trots allt ha någon form av fårfarmspraktik, dock inte som en hel utbildning.

Demokrati är krångligt. Men helt nödvändigt.  Tror för egen del att krångligheten ligger i att vi har svårt att förstå varandras bilder av demokrati. I morgon har vi årsmöte i min församling. Förmodligen med rätt likstämmiga bilder av vad demokrati är, men med olika bilder av hur den bäst utformas.