lite av varje

det blir rätt ofta lite av varje här märker jag.

Först ett skryt över min storebror och hans fru. De vann pris igår för årets hållbarhetsföretag i Lerum. Skapar naturvärden och lokaltproducerat kött samtidigt.  Bra grej. Helt rätt viannare!

Surfade runt och hittade en bra blogg som en av gubbarna i min församling skriver. Marco Helles heter han, och har skrivit en massa läsvärda inlägg om rasism. Satt hos frisören igår och skummade igenom de flesta. Bra skrivet tycker jag, roligt att få fika samma kyrkkaffe som en så klok gubbe. De senaste tio gångerna hos den frisören har jag bara läst skvallertidningar, så detta kändes onekligen rätt präktigt

Och sen en GF grej. Läste ett intressant inlägg på Stefan Swärds blogg om att tänka utanför lådan när man rekryterar. Jag skulle vilja påstå att en av de viktigaste grejjern hittills i GF:s korta historia är valet av regionala kyrkoledare. Förhoppningsvis vågar de som jobbar med detta titta lite utanför den egna lådan. Vissa dagar tänker jag att det bara är en luftdröm jag bär på, och andra dagar tänker jag att de verkligen är så kloka och modiga.